Praktijk de Boer en Agema

Het Voert 5 b

1613 KL Grootebroek


Telefoon:

Fax:

Spoedgevallen:

Avond/weekend:

HOME PRAKTIJKINFO NIEUWS MEDEWERKERS ONLINE DIENSTEN LINKS

0228-512703

0228-522694


0229-297800

Overzicht en uitleg

Via onze website kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in op uwzorgonline.nl en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren. Naast de patiëntenomgeving zijn ook andere vormen van zorg op afstand mogelijk. Hieronder worden ze toegelicht:

Zelf-triage: voordat u de praktijk belt of online een afspraak inplant, kijk eerst zelf op de website van Thuisarts of moetiknaardedokter.nl Dit zijn betrouwbare websites, die door onze assistentes ook wordt gebruikt om zelfzorg adviezen te geven.

Inzien uitslagen laboratoriumonderzoek: u kunt de uitslagen van onderzoek van uw bloed, urine etc. bekijken in de patiëntomgeving van het ziekenhuis (bv mijndijklander.nl)

Afspraken maken: log in op uwzorgonline.nl om de beschikbare dagen / tijden te zien en plan uw afspraak.

Aanvragen herhaalrecepten: log in op uwzorgonline.nl en kies uit uw medicatielijst de medicatie die u wilt herhalen. Lukt dit niet? Bel dan (24 uur per dag) de praktijk en kies 2 voor de receptenlijn. Spreek een bericht in met uw naam, geboortedatum en de medicijnen die u wilt bestellen.

Bericht sturen / E-consult: log in op uwzorgonline.nl en typ uw bericht aan de huisarts. U kunt bij het bericht ook een foto toevoegen, bijvoorbeeld om een plekje / wond te laten beoordelen. Wij vragen u vooral gebruik te maken van de uwzorgonline.nl. Uw bericht wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.

Thuis meten: voor sommige metingen hoeft u niet perse naar de praktijk te komen. U kunt thuis uw gewicht meten, of 24 uur lang uw bloeddruk monitoren (wij lenen u hiervoor een meter uit).Neem contact op met de praktijk om te overleggen of u gebruik kunt maken van deze mogelijkheden.